Γνωστός Λυράρης διακινητής Λαθρομεταναστών στη Κρήτη

diakinites_497_355
Κακουργηματικές διώξεις άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου στους 19 διακινητές ψυχών, μεταξύ των οποίων είναι και ο 47χρονος αρχιφύλακας, που συνελήφθησαν χθες μετά από αστυνομική επιχείρηση.

Οι διώξεις αφορούν την σύσταση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, διευκόλυνση παράνομης εισόδου, εξόδου ή μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, κατ’ επάγγελμα τέλεση πλαστογραφίας, παραβάσεις περί όπλων και παράνομη βία.

Συγκλονιστικές εικόνες και νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών στην Κρήτη [pics]
Οι 19 διακινητές είναι: πέντε άντρες ηλικίας 47, 46, 40, 27, 26 χρονών, δεκατέσσερις αλλοδαποί (εννέα υπήκοοι Αφγανιστάν ηλικίας από 17 έως και 38 ετών, τρεις υπήκοοι Συρίας ηλικίας 29, 31 και 24 ετών, 37χρονη υπήκοος Βουλγαρίας και 29χρονος υπήκοος Πακιστάν). Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δικαστήρια υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ανάμεσά τους εμπλέκεται και Γνωστός Λυράρης της Κρητικής Μουσικής!

diakinites2

diakinites3
Οι απολογίες θα γίνουν με… δόσεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την Τρίτη αναμένεται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτή οι δεκατέσσερις αλλοδαποί ενώ την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι απολογίες των Ελλήνων.


Αυτό το Άρθρο,έχει διαβαστεί ήδη 4993 φορές!

Απίστευτο Datsun με τηλεόραση! Το είδαμε κι αυτό!!!

Σχόλια

σχόλια

Leave a Comment